Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Tommy Karlsson är en av spelarna i Quatre Boules veteranlag i div 2. Här en stilstudie från tävlingen SME 65 i Arlöv i fjor.

300 spelare invaderar Bouletoftahallens utebanor

15 JUN 2017 18:57
Fem divisioner, 42 lag och cirka 300 spelare. Bouletoftahallens utebanor invaderas när seriespelet inleds i helgen. Det handlar om Sydsvenska Bouleförbundets distriktsserier, två serier i öppna klassen och tre i veteran.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2017 22:20

Quatre Boule har med sitt andra veteranlag i div 2 södra, allianskamraterna Fjädern har ingen representation i Malmö. Deras enda lag spelar i Borås i veteranernas div 1 södra.

För QUA:s del handlar det om sex möten under två dagar, fyra trippelmatcher i varje möte. På lördagen ställs de mot Boulehemerna från Rydebäck, Rövarekulan (Löberöd) och Höganäs. Dagen efter står följande lag för motståndet: Åsum, Smedkulan (Arlöv) och Helsingborg.

Serien består av tio lag som spelar mot varandra två gånger. Totalt blir det 18 omgångar i tre sammandrag. Det andra avgörs i augusti på Wendesvallen i Norra Åsum och det tredje i september är förlagt till Malmö.

Övriga serier som spelas i helgen är div 3 och div 4 i både veteranklass och öppen klass. Gemensam samling kl 8.30 på lördagen med spelstart 9.00 både lördag och söndag.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info