Hoppa till sidans innehåll

Fransk afton

22 OKT 2021 23:51
Många bar basker i Bouletoftahallen och i restaurangen var det trångt och bjöds på fransk meny. Franska språket ersattes av svenska men annars var det en härlig fransk afton denna fredagskväll.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2021 23:51

Vive la France utropades och en smått revolutionär stämning rådde när matens serverades. Alla hade hälsats välkomna av Kenth Svensson med en fördrink i boulehallen. Löksoppan serverades som sig bör med krutonger och varm ostsmörgås. Som tilltugg fanns baguett och rikligt med ostar och oliver.

God hemmalagad löksopppa

Efter maten spelades det lottad boule. Basker var en mycket vanlig huvudbonad och många hade tänkt franskt till denna dag. Efter boulen blev ingen giljotinerad utan det serverades Crème Brulee. Även denna hemmalagad med mycket kärlek. En andra omgång boule spelades innan kaffet med kaka och vinlotteri .Sedan följde en avslutande omgång boule och prisutdelning

Christer Petterson var stolt och glad segrare av bouletävlingen

Första pris i bouletävlingen gick till Christer Petersson, 2:a Birgitta Persson, 3:a Rajinder Mahajan, 4:a Ingrid Boström, 5:a Ante Turkalj, 6:a Christer Larsson, 7:a Kenth Svensson och 8:a Bill Jakobsson.

Birgitta Persson jublade över sin andraplats.

Ninette Hansson höll ett utmärkt tacktal till arrangörerna men speciellt till Kerstin Larsson. En riktigt rolig kväll som gärna får bli tradition.

Rajinder Mahajan var den enda som kunde prata franska och blev trea i bouletävlingen

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info