Hoppa till sidans innehåll

Hallen och Corona

30 NOV 2021 14:50
Återigen nödgas vi vidta åtgärder för att förhindra ökad smittspridning och som ni alla vet är Hallsvenskan den 5 december intställd. Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om nya föreskrifter och allmänna råd som träder i kraft den 1 december 2021.
  • Skapad: 30 NOV 2021 14:50

Alla arrangörer av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus måste vidta vissa grundläggande smittskyddsåtgärder. Det rör bland annat information om hur smittspridning kan undvikas och möjligheter för deltagare att tvätta händerna eller använda handsprit.

Beslut har också tagits om allmänna råd till arrangörer av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som inte använder vaccinationsbevis, fritids- och kulturverksamheter, handelsplatser och marknader – både inomhus och utomhus. Ett exempel är åtgärder för att ta fram alternativa lösningar till fysiska köer och att anvisa deltagare till olika och särskilt angivna in- eller utgångar.

 

MBA har därför vidtagit åtgärder som gäller from angivet datum om in och utgångar, rutiner etc. och vi förutsätter att alla deltagare följer rekommendationerna, så att vi tillsammans kan hindra nya ytterligare begränsningar. All information om vidtagna åtgärder finns i hallen.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info