Hoppa till sidans innehåll

Hemska nyheter

19 OKT 2020 14:11
Fyrlingen och Sweden invitation inställt
  • Uppdaterad: 19 OKT 2020 14:11

Det var inte så länge sedan Anders Larsson meddelade att han internationella tävling Sweden invitation blir inställd 2021. Nu kommer även Svenska bouleförbundets ordförande Herman Thorell och arrangör till Fyrling med ett liknande besked.

- Tyvärr måste vi lämna beskedet att Fyrlingen 2021 inte blir av, åtminstone inte som internationell tävling. Osäkerheten kring  inresor till Sverige för våra internationella gäster är stor och med tanke på att det kräver ett stort planeringsarbete för alla inblandade, anser vi det ogörligt att planera. Likaså kommer det starka signaler om att 50-personers-gränsen kommer ligga kvar minst året ut och därmed är vi nästan framme vid Fyrlingen 2021. Det är med andra ord inte troligt att det kommer ske förändringar vad gäller den lagstiftningen och om så sker kommer vi inte kunna öppna  någon anmälan förrän tätt inpå tävlingen.

- Nu kommer arrangörsklubben POM att sätta sig för att se över möjligheten att genomföra Fyrlingen på ett mer lokalt plan och med ett begränsat deltagande. Men det ber vi att få återkomma om!
meddelar POM och SBF:s tävlingskommitté.

Det blir alltså en inte oväntat tråkig start på det nya året 2021. Fortsättning följer…..

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info