Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Håkan Paaske har just lagt iväg ett klot i en match i Söndagsboulen senast och följer spänt resultatet, liksom med- och motspelare vid andra kortlinjen.

Äntligen - Lördagsboulen är här igen!

16 FEB 2017 21:49
Snart kan ni sluta längta. Lördagsboulen är här igen. Kom till Bouletoftahallen i Malmö för några timmars skön avkoppling med boulespel och fika!
  • Skapad: 16 FEB 2017 21:49

Det är lördag den 18 februari som gäller. Hallen öppnar som vanligt vid 9.30, samlingen sker 10.00 och spelstarten är satt till 10.15.

Det här är fjärde gången vi kör med helgöppet. Vi de tre tidigare tillfällena har det varit sammanlagt 145 deltagare. Glädjande nog också många tillresta från klubbarna utanför Malmö. Tydligen är det så att Malmö Bouleallians har fyllt ett tomrum i boulespelarnas tillvaro. Det är tyvärr ganska få tävlingar i regionen under årets första månader.

Upplägget är lika enkelt som uppskattat: Tre omgångar lottad 10-kronors med fikapaus efter två rundor. Priset för entré plus kaffe och halv fralla med korv eller ost är 50 kr. Endast kontant betalning. Inga säsongskort eller rabattkort gäller.

I tävlingen utgår priser till de bäst placerade. Hur många priser det blir är beroende av antalet spelare.

Lördags-/Söndagsboulen är tänkt att fortsätta hela inomhussäsongen. Eftersom vi har detta arrangemang varannan helg så blir det ytterligare tre gånger efter denna med reservation för helgen den 18-19 mars, där vi har en stor tävling på lördagen, nämligen Alliansens Vårtrippel. Få se om vi mäktar med att ha två tävlingar på två dagar, men det återkommer vi till längre fram. Sista helgen blir den 1-2 april.

Hoppas vi ses i Bouletoftahallen på lördag. MBA hälsar alla hjärtligt välkomna!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info