Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Ninette Hansson har lett Malmö Bouleallians genom en svår period. Vid senaste styrelsemötet fick vi reda på att hon ställer upp för omval på ytterligare ett år.

Bästa julklappen: Ninette ställer upp för omval

25 DEC 2017 15:57
MBA:s ordförande Ninette Hansson har tackat ja på valberedningens fråga. Hon ställer upp för omval på ytterligare ett år. En glad nyhet, som dock följs av en något mindre rolig: Det blir hennes sista år som ordförande i alliansen.
  • Uppdaterad: 25 DEC 2017 16:06

Så blev det åtminstone sagt på styrelsens senasta möte. Sedan får tiden utvisa vad det blir. Ninettes insatser som ordförande kan inte prisas nog. Vi konstaterar bara: Utan henne hade vi knappast haft Bouletoftahallen eller någon allians i dag.

Men hennes ja till omval är förenat med ett viktigt krav: Alliansens föreningar måste ställa upp och se till att styrelsen är fulltalig redan vid årsmötet, som är bestämt till torsdag den 22 mars. En ordinarie ledamot och en suppleant från varje förening.

Det låter som ett rimligt krav, men vid det extra årsmötet i september hängde det på en skör tråd. I sista stund fick både PRO och Fjädern fram medlemmar som var beredda att ta plats i styrelsen.

Låt oss hoppas att detta inte blir något problem denna gång. Handlingarna till årsmötet kommer att finnas tillgängliga 14 dagar före.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info