Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Jonas Jacobsson är tävlingsledare i onsdagens slutspel. Snett framför honom sitter Tommy Lindell (PRO Konsulten), som var med i det lag som vann div 1.

De fyra bästa i varje serie gör upp i PRO:s slutspel

05 SEP 2017 22:58
Åtta lag med de fyra bästa från de båda divisionerna i sommarserien gör på onsdagen upp i PRO:s slutspel på Bouletoftahallens utebanor. Det blir två fyralagsgrupper där de två främsta i varje går vidare till semifinal.
  • Skapad: 05 SEP 2017 22:58

Tävlingsledaren Jonas Jacobsson berättar om upplägget: "I den första gruppen har vi placerat ettan/tvåan i div 1 och trean/fyran i div 2. Och i den andra blir det då trean/fyran i div 1 och ettan/tvåan i div 2."

Därmed kommer grupperna att se ut som följer: Grupp 1 - Konsulten med lagledare Tommy Lindell, Nydala (Milislav Milunovic), Konsulten (Björn Wiberg) och Oxie (Bo Nordström). Grupp 2 - Konsulten (Bertil Andersson), Vellinge (Tony Nilsson), Husie (Jan Wallander) och Oxie (Ronni Olsson).

Priser till de tre bästa i slutspelet. Och det blir bara en tredjepristagare, vilket innebär att förlorarna i semifinalerna får spela om bronset. Fem matcher totalt för de som går så långt och tre för övriga.

Jonas hade på tisdagskvällen ännu inte bestämt om matcherna ska börja på 0-0 eller 2-2 i tidsbesparande syfte, men eftersom det är så få matcher lutar det åt det förstnämnda. Tävlingen börjar 10.00.

Totalt sett har 22 lag deltagit i sommarserien, elva i varje division. De tre främsta i seriespelet belönas också med ett litet pris.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info