Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Lottningen är klar och uppsatt på anslagstavlan. Ivriga deltagare i Lördagsboulen är framme och kollar medspelare och motståndare. Sedan är det bara att kasta loss.

Den här helgen blir det söndagsboule

02 FEB 2017 00:35
Ta rygg, det finns plats för fler! Helgöppet i hallen har dragit massor av folk. Första lördagen 51 spelare och den andra 52. Slår vi rekordet nu när vi testar söndagsboule för första gången? Minst 80 deltagare ryms på banorna i Bouletoftahallen.
  • Uppdaterad: 02 FEB 2017 01:05

Från lördag till söndag, annars är det mesta sig likt. Man ska inte ändra för mycket på ett vinnande koncept. En liten skillnad blir det i spelet - vi börjar matcherna på 2-2 i stället för 3-3, eftersom vi hållit sluttiden 14.00 med råge, cirka en halvtimme till godo.

Liksom tidigare öppnar vi hallen 9.30, har samling 10.00 och startar "10-kronan" direkt därefter. Tre lottade rundor med i första hand dubblar och eventuellt en del tripplar beroende på antalet deltagare. Hittills är det bara QUA-spelare som vunnit tävlingen, Erik Nilsson och Anders Tapper. Vad säger ni andra om det? Dags att bryta den "sviten"?

Entréavgiften är 50 kronor och i det priset ingår kaffe (eller någon annan dryck) och en halvfralla med ost eller korv. Fikan intar vi i Café Klotet efter två spelade rundor. Endast kontant betalning gäller denna dag. Inga kort, varken säsongskort eller rabattkort. Det krävs ingen tävlingslicens eller medlemskap i klubb för att vara med.

Efter denna söndag, den 5 februari, planeras nästa träff till helgen den 18-19 februari (inte spikat ännu). Om det blir lördag eller söndag är inte heller bestämt.

MBA (Malmö Bouleallians) hälsar alla deltagare hjärtligt välkomna.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info