Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Jakobsson Skådespelaren Håkan Paaske är självklart huvudperson denna helg.

Glad Påsk

14 APR 2019 09:46
Påsken firar man bäst i Slottsparken på långfredagen den 19 april om man är boulespelare. En riktig folkfest som drar mycket ny publik. I år med minst 6 juniorlag att heja fram. På annandag påsk, måndagen den 22/4 är det Påskasmällen i Vellinge.
  • Uppdaterad: 14 APR 2019 09:46

Till slottsparken kommer boulespelare från Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Danmark. Webbsändningar utlovas av arrangörerna La boule d’Or via Facebook för er som vill sitta hemma. Roligt är att juniorlägret finns på plats med minst 6 lag. Huvudturneringen år öppen för alla lag med spelarlicens. Spelformen är dubbel. Värmande Gulasch kommer att serveras och priserna består som vanlig av keramik ägg. Dessutom blir det utlottning av fina priser på startnumret. Åker man ut ur huvudturneringen så kan man spela flaskturnering.

Ute på Fjäderns idylliska banor i Vellinge är det så här års bara vårskotten som skjuter ut. På annandagen är det här det smäller högst. För några år sedan klövs ett klot i två delar med ett hårt skott på denna tävling. Räkna med att banorna är pyntade med fjädrar. I Påskasmällen är det V55 veterandubbel som gäller. Hoppas solen tittar fram i år också.

De som ska på resa med sin kvast över Påsk hoppas jag får slänga några klot på destinationen Blåkulla.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info