Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Äntligen är sommaren på väg och vi kan börja spela ute igen. MBA kommer att hålla igång verksamheten varje onsdag 9.30-15.30, då det bland annat blir 10-kronorsspel. Kaféet är öppet och erbjuder enklare förtäring.

Här är tiderna som gäller i sommar

02 APR 2017 17:44
Onsdag 12 april avslutas inomhussäsongen i Bouletoftahallen. Fr o m vecka 16 t o m vecka 37 spelar vi ute. Hallens kafé är öppet en dag i veckan på dagtid, varje onsdag 9.30-15.30. Då har man också tillgång till toaletterna. Stängt vecka 27-30.
  • Uppdaterad: 04 APR 2017 16:35

Det kommer inte att erbjudas någon lagad mat eller smörgåsar, utan bara kaffe, the, kalla drycker, kakor, glass och godis. Varje onsdag med början 10.00 arrangeras 10-kronorsspel. Entréavgiften är bestämd till 10 kr. Samma pris för alla, även de som inte är med i alliansen.

 

De tre alliansföreningarna skiftas om att ha ansvar för hallen och banorna varje onsdag under dagtid. Först ut är QUA vecka 16, följt av PRO och Fjädern. Detta schema snurrar på till och med vecka 26. När verksamheten startar igen efter sommaruppehållet är det Fjädern som håller i verksamheten (onsdag den 2 augusti), därefter QUA och PRO. Totalt blir det sex onsdagar per förening.

 

De medlemmar som vill hjälpa till kan anmäla sig på listorna, som finns uppsatta på anslagstavlan i hallen. Två per dag är en lämplig bemanning, då man ska göra i ordning banorna, serva i kaféet, ta upp entréavgifter, hålla i 10-kronorsspelet, göra eventuella inköp och städa.  

 

Quatre Boule tränar på tisdagar och onsdagar 18.00-21.00. Då brukar även medlemmar från La Boule d'Or, Coccinelle och Ronneby vara på plats. Något egentligt öppethållande i hallen blir det inte då, men vi kommer att kunna utnyttja toaletterna. Om någon vill köpa en kall dricka, kaka eller godis lär det också gå att ordna. Även på kvällen är avgiften 10 kronor. Däremot betalar man inte dubbelt om man spelar både dagtid och kvällstid.

 

Det blir ingen PRO-serie i sommar. De som ansvarat för den har slutat och någon ny finns inte att tillgå ännu. Förhoppningsvis löser det sig till hösten och det ordinarie seriespelet. Om någon skulle känna för att ta över så går det bra att höra av sig till Agneta Nilsson, tf ordförande i MBA och ordförande i PRO Nydala (This is a mailto link). Hjälp utlovas för att komma igång med verksamheten.

 

Även om utomhussäsongen avslutas den 13 september, så kommer la grande finale att utspela sig några dagar senare. Lördag den 16:e arrangerar Quatre Boule Malmö Open, en trippeltävling för både V65 och Öppen klass.

Och måndag den 18 september är det dags att flytta in i hallen igen, om nu inte vädret lockar till fortsatt spel ute.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info