Hoppa till sidans innehåll

I dag var det damernas tur att glänsa

18 FEB 2017 19:33
Efter "gubbavinster" i de tre första omgångarna av Lördags-/Söndagsboulen var det dags för damerna att ta över. Inger Nilsson blev den som bröt sviten.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2017 19:55

För dem som inte känner Inger kan vi berätta att hon tillsammans med Peter Hirsch som partner haft stora framgångar i "Korpen", vars seriespel anordnas i Pildammsparken. Numera är det Malmö Bouleförening som håller i verksamheten.
I dag visade Inger, som inte är med i någon klubb, att hennes spel duger gott även i detta sammanhang. Tre dubblar gav tre segrar och hela +28 i poängskillnad via 13-1, 13-10 och 13-0. Peter var också med och lirade. Han gjorde bra ifrån sig, men hamnade en bit ned i prislistan med sina två segrar.

Ulla Carsten från Rövarekulan i Löberöd firar stora framgångar i vår helgtävling. Vid Söndagsboulen senast blev det en delad andraplats och nu la hon beslag på tredjeplatsen med tre vinster och +25. Gullan Hallberg från Fjädern i Vellinge var tredje dam på prisplats, femma med siffrorna 3 +15.

Bästa herre för dagen blev Anders Neroth, som i år flyttat sin tävlingslicens till Smedkulan i Arlöv, men fortfarande också är medlem i Fjädern. Han smög in på en andraplats med 3 +26.

Det stora intresset för MBA:s satsning håller i sig. 47 spelare hade sökt sig till Bouletoftahallen denna lördag. Nästa gång samlas vi lördagen den 4 mars. Välkomna då!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info