Hoppa till sidans innehåll

Inför krismötet: MBA:s ordförande beredd avgå

06 SEP 2017 00:32
Tålamodet är slut. MBA:s hårt arbetande ordförande Ninette Hansson är besviken på att medlemmarna i alliansföreningarna inte ställer upp. Inför onsdagens extra årsmöte säger hon sig vara beredd att avgå.
  • Skapad: 06 SEP 2017 00:32

Och med henne följer i så fall kassören Kjerstin Andersson och vice ordförande Roland Bengtsson. Om så sker är Malmö bouleallians i upplösning.

För att förhindra detta scenario krävs att PRO och Fjädern kommer upp med namn på folk som kan och vill ta plats i styrelsen. I dag, fyra månader efter att den nya styrelsen tillträdde, har dessa två föreningar ännu ingen representant! 

"PRO har väldigt många medlemmar som spelar boule i hallen, men ingen som sitter med i styrelsen. Det är inte okej", säger Ninette.

Hon berättar om sina fruktlösa försök att etablera kontakt och kommunicera med PRO. "Jag är så trött på att jaga och krusa folk. Det verkar inte som de vill ha kvar Bouletoftahallen. Och var har de då tänkt att spela på vinterhalvåret?"

Fjädern har ingen ordinarie representant, men Tommy Andersson sitter med i egenskap av klubbens ordförande. Han säger att de är intresserade av en fortsättning i MBA och självklart vill behålla hallen.

Den här tillspetsade situationen är extra olycklig i ett skede när Ninette och Kjerstin har lyckats få Fritidsförvaltningen och Stadsfastigheter att utlova stöd för vår verksamhet. Både att eventuellt halvera hyran i fem år och medverka till att vi får en anställd utan kostnad.

För att det ska bli verklighet är det extremt viktigt att sluta upp på mötet och visa att vi är en allians, vars medlemmar står enade och arbetar för ett gemensamt mål. Inte bara i ord utan också i handling. 

Mötet hålls i Bouletoftahallen och börjar kl 18.30.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info