Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Tre i topp. Vinnaren Jaime Higa till höger tillsammans med tvåan Klas Nilsson och trean Rajinder Mahajan.

Jaime bäst när Lördagsboulen drog igång igen

15 SEP 2018 16:47
Säsongspremiären är avklarad. Lördagsboulen är igång igen. 18 glada deltagare slöt upp i Bouletoftahallen för ett par timmars trevlig samvaro. Och när vi ändå var där så spelade vi en 10-kronorstävling, som vanns av Jaime Higa, tre vinster plus 23.
  • Skapad: 15 SEP 2018 16:47

Klas Nilsson var god tvåa på lika många vinster, men med en något sämre differens, plus 18. Rajinder Mahajan trea på 3 plus 6. Grattis till er!

Slumpen gjorde att dessa tre också spelade sista omgången tillsammans i en trippel/dubbel. De såg ut att gå mot klar seger mot Terje Nordborg och Gun Dahlskog. Vid ställningen 9-6 var det läge för en fyra och utgång, men när sista klotet skulle in blev Klas något kort med sitt lägg.

Därmed var det match igen. Gun och Terje arbetade sig upp från 6-12 till 11-12 och skapade lite nerv i matchen innan det hela var över. 

Terje lyckades ändå rädda sjätte och sista prisplatsen, 2 plus 11. Maria Quick slog sig in på en stark fjärdeplats med siffrorna 2 plus 15. Klas och undertecknad hade glädjen att spela en trippel med Maria, där det blev vinst med 13-1. Mycket tack vare Marias fina lägg. Femteplatsen togs av Rune Elisson, 2 plus 12.

Bra jobbat allihopa, även ni som hamnade utanför de främsta placeringarna.

Det kommer att bli mer Lördagsboule under hösten, vid minst två tillfällen till. Vi återkommer med mer information så fort vi har bestämt datum.

Dagens evenemang var tänkt att hållas utomhus, men risken för regnskurar gjorde att vi i stället spelade i hallen. Korv med bröd blev det ändå, stekt i stället för grillad, samt kaffe och dricka. Allt till "gladpriset" 50 kr. Alla är hjärtligt välkomna tillbaka och så hoppas vi på ytterligare ett 20-tal deltagare nästa gång.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info