Hoppa till sidans innehåll

Klart för start i hallsvenskan - här är alla fakta

05 OKT 2017 21:43
Nästa lördag (14/10) drar hallsvenskan igång. 40 lag i fem divisioner. Alliansklubbarna Fjädern och Quatre Boule har anmält vardera ett lag. Fjädern spelar i div 1 och QUA i tvåan. Malmö Bouleallians är med och arrangerar vid två tillfällen.
  • Skapad: 05 OKT 2017 21:43

Förutom i Bouletoftahallen i Malmö kommer hallsvenskan att spelas i Jutan i Helsingborg, boulehallen i Åstorp och Getingboet i Tyringe. Speldatum är 14 oktober, 4 november, 2 december, 13 januari och 10 februari.

Först i det tredje sammandraget (2/12) är det dags för Bouletoftahallen. Då handlar det om spel i två divisioner, ettan och tvåan, medan övriga tre avgörs i Helsingborg. Malmö Bouleallians är också med som värd under det fjärde sammandraget (13/1), även då blir det två divisioner, trean och 4A. Resten i Helsingborg.

Tyngdpunkten när det gäller spelplatser i hallsvenskan är förlagd till Helsingborg. Där arrangeras fem sammandrag med tre serier varje gång. Tyringe har lika många speltillfällen som Malmö (två med två serier), medan Åstorp får nöja sig ett sammandrag och två serier.

Totalt är det 14 omgångar som ska spelas i dessa dubbelserier. Tre i de fyra första sammandragen och två i det sista. Hallsvenskan spelas alltid på en lördag. 

Här hittar du serieindelningen med spelplatser och sammandrag.

Här är spelordningen för samtliga 14 omgångar i varje serie.

Så spelas det i hallsvenskan.

Övrig information om hallsvenskan.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info