Hoppa till sidans innehåll

Lika kul som vanligt och hopp om en fortsättning

26 MAR 2017 21:18
Säsongsavslutningen på MBA:s satsning på helgöppet i hallen blev precis lika lyckad och uppskattad som de föregående fem träffarna. Söndagsboulens 10-kronorstävling vanns av Kärnans Håkan Paaske som noterade tre segrar och plus 26 i klotdifferens.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2017 21:35

Lika många vinster hade Klas Nilsson (Quatre Boule) och Ann-Mari Ohlsson (PRO Husie), men klotdifferensen var något sämre. Plus 22 för båda och en delad andraplats. Därefter följde Bertil Lampell (Quatre Boule) på en fjärdeplats med 3 +18.

Lördags- och Söndagsboulen har lockat många duktiga spelare vid samtliga sex tillfällen. De som hamnat på prisplats har gjort riktigt bra insatser. I genomsnitt har det krävts 3 vinster och runt 15 pluspoäng för att komma ifråga. 

I dag var det 44 deltagare som negligerade det fina vädret och sökte sig inomhus i Bouletoftahallen för lite boulespel och fika. Ytterligare ett par hade glömt ställa om klockan till sommartid och dök upp lite för sent för att medverka.

Eftersom det var sista omgången för säsongen i den här tävlingsserien bjöd Malmö Bouleallians på lite extrapriser, som lottades ut i pausen. Även här var Håkan Paaske lyckosam. Han drogs först av de tre vinnarna och belönades med en påse lillar (fem st), Sonja Jacobsson fick en likadan påse med lika många lillar, medan Ib Christensen kunde glädja sig åt "högvinsten", en bouleväska.

Det var många som frågade när vi ska återkomma med denna tävling. Svaret blir: Vi får se framåt hösten. Med tanke på den stora uppslutningen av spelare från hela Skåne är det givetvis rimligt att hoppas och tro på en fortsättning. Vi vågar inte säga något bestämt i det här skedet, men lovar höra av oss i god tid om och när vi drar igång igen.

Tills vidare får vi i MBA nöja oss med att önska alla en riktigt bra sommar!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info