Hoppa till sidans innehåll

Lyckad start när säsongen inomhus drogs igång

26 SEP 2017 01:42
Det kändes lite osäkert inför starten av inomhussäsongen efter all den turbulens som varit under sommaren. Men gårdagens stora uppslutning av spelare skingrade oron. Hela 23 deltagare i 10-kronorsspelet plus ytterligare några som lirade vid sidan om.
  • Skapad: 26 SEP 2017 01:42

Det bådar gott inför fortsättningen. Nästa 10-kronors anordnas på torsdag. Hallen är öppen från måndag till torsdag 9.30-15.30, samt på kvällstid måndag till onsdag 18-21.

Fjädern tränar måndag kväll och Quatre Boule tisdag-onsdag. Bemanningen av kaféet dagtid fördelas mellan MBA:s tre föreningar. Under måndagen var det Fjädern, genom dess ordförande Tommy Andersson, som höll i verksamheten. Tisdag och torsdag dagtid är det PRO och onsdag Quatre Boule. Denna ordning är den som gäller för hela hösten.

Kvällstid delas bemanningen mellan Fjädern (måndag och varannan onsdag) och QUA (tisdag och varannan onsdag). 

Under måndagen såldes det drygt tio säsongskort á 500 kr. Det är priset för medlemmar i alliansen. För icke medlemmar kostar kortet 600 kr. Övrig prissättning under hösten är följande: Rabattkort (tolv entréer) 450 kr resp. 600 kr, entré för en dag 45 (60). 

Nu ska vi se till att säsongen fortsätter lika bra som den börjat. Både när det gäller besökande i Bouletoftahallen och bemanningen i kaféet. En nyhet för i år är att vi för statistik på antalet besök. Detta för att vi ska kunna visa vilket stort behov hallen fyller samt att ge Fritidsförvaltningen svart på vitt när det gäller nyttjandegraden. 

Det är många som undrar om Lördags-/Söndagsboulen kommer tillbaka. Där kan vi ge ett positivt besked. Något datum är ännu inte bestämt, men vi kör förmodligen igång i slutet av oktober eller en bit in i november. 

Till slut ska vi också avslöja vinnaren i säsongens första 10-kronors. Trumvirvel och fanfar för Björn Hansson i Fjädern. Grattis! På torsdag kan du också bli en vinnare. Men innan dess behöver du kanske träna lite mer. Ta chansen på tisdag och onsdag. Välkommen!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info