Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Weibel och Kempeneers med ryggen mot varandra men spelet glänste.

Mästare på plats

17 JAN 2020 23:17
Första dagen på Sweden Invitational 2020. Weibel och Kempeneers imponerade mest. Jessica Johansson med polskan Blasiak har två vinster liksom danskorna och schweiziskorna.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2020 23:17

Antalet missade skott kunde räknas på ena handen. Med den andra handen kunde man hålla reda på dåliga lägg. Jocke Andersson behärskade banorna och fick Bruno Le Boursicad att skjuta. Matchen vägde men just någon dålig omgång fick matchen att tippa över till fransmännens fördel. Dessa hade redan i matchen innan haft en hård match mot ett av de danska lagen med Petersen och Erlandsen.

 

The Bull "Boule" och lag el Toro samt Noon och Ghettas som åskådare. Foto Bill

Just Erlandsson höga båge på läggen var imponerande men Jockes enkla lägg var ändå mer effektiva och bättre. På herrsidan var det Annars  Weibel och Kempeneers som imponerade mest. De vann båda sina matcher med 13-1. Le Dantec och Machnik har börjat riktigt dåligt med förlust både mot Wiede/Platin och sedan Dithmar/Ulfsson.

 

På damsidan är det Rudolfs/Lamon, Johansson/Blasiak , Christensen/Junge som imponerat mest med två segrar vardera. Det var ca 40 -50 åskådare under fredagen och Anders Larsson såg nöjd och belåten ut. Skotten i hallen var sällan på järnet. Många gick ner några centimeter innan men vi fick också se flera riktiga raspar. Underlaget gynnar raspar som får kloten att stanna.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info