Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Här är trion som jagar en ny titel, Christer Larsson, Birgitta Morau och Ronny Björkman.

Mästarna med för att försvara DM-titeln

07 AUG 2017 19:42
43 lag från Skåne har kvalat in till årets PRO DM, som avgörs på tisdagen på Bouletoftahallens utebanor. Fjorårsmästarna från PRO Konsulten i Malmö, Christer Larsson, Ronny Björkman och Birgitta Morau, är med för att försvara titeln.
  • Skapad: 07 AUG 2017 19:42

Mer en tredjedel av deltagarna kommer från Malmö, hela 16 lag inklusive de två från Oxie. Därnäst har vi Lund (med S Sandby) sex, och sedan i fallande skala Landskrona (med Häljarp) fem, Trelleborg fyra, Vellinge och Burlöv tre, Kristianstad och Helsingborg två, och slutligen Höör och Höganäs med vardera ett lag.

Spelstarten är satt till kl 9.00 med samling en halvtimme före. Det är fem ronders monrad som gäller med mixade trippellag. De åtta främsta gör upp i slutspel med kvartsfinal, semi och final. Matcherna i grundspelet kommer att tidsbegränsas.

Priser delas ut till de tre bästa lagen och vinnaren blir PRO Skånes representant i Riksmästerskapet, som avgörs den 23-24 september i Gysinge i södra Gästrikland, strax intill Dalälven.

PRO Konsultens starka lag vann som nämnts DM i fjor, men även RM i Gysinge. Och kvalet till årets DM såg samma segrare. Därmed måste vi utse Christer, Ronny och Birgitta som favoriter till DM-titeln även i år. Men Konsulten ställer upp med två andra lag som säkert vill ta över tronen från sina kolleger. Och så finns det 40 andra lag...

Vi önskar alla deltagare ett stort lycka till!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info