Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson MBA:s ordförande Ninette Hansson får många frågor om Bouletoftahallen och hur det ska bli till hösten. Här samtalar hon med Arne Bosma i Smedkulan.

MBA i startgroparna i väntan på positivt besked

12 SEP 2017 14:55
Det är många som undrar vad som ska hända med Bouletoftahallen och verksamheten där framöver. MBA:s styrelse kan inte ge något bestämt svar ännu. Det är helt beroende på vilket stöd vi kommer att få från Fritidsförvaltningen.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2017 15:07

Ett positivt besked från FF är en förutsättning för att alliansen ska kunna fortsätta driva hallen. Det extra årsmötet var första steget. Fritidsförvaltningen och Stadsfastigheter är underrättade om det lyckade utfallet avseeende bemanningen av styrelsen, som nu är fulltalig.

De är också informerade om den genomgripande förvandling som hallen genomgått under de senaste månaderna och den vilja som finns hos medlemmarna att ställa upp. När Ninette Hansson tillträdde som ordförande togs ett helhetsgrepp om rörelsen. Det har nu gett resultat i form av klara rutiner för hur verksamheten ska bedrivas och utvecklas. 

Medlemmarna på det extra årsmötet accepterade hela det koncept som presenterades och den kravlista som FF lagt fram. Därmed finns det i teorin inget hinder för en lyckosam fortsättning. Men, och det måste betonas, inget är klart ännu. 

MBA:s styrelse ligger i startgroparna i väntan på starskottet, alltså ett positivt besked från Fritidsförvaltningen. När och om det kommer kör vi igång verksamheten i full omfattning direkt. Tills vidare har styrelsen bestämt att skjuta på öppnandet av hallen för inomhussäsongen. Nu är det måndag den 25 september som gäller.

Läs på de bifogade länkarna om styrelsens information till alla boulespelare i Bouletoftahallen och de nya entréavgifter som kommer att gälla för hösten 2017 och för 2018.

Information från MBA, entréavgifter hösten 2017, entréavgifter 2018.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info