Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson MBA:s ordförande Kenth Svensson tror mycket på den nya tävlingen Bouletoftaspelen. En tävling med ett något annorlunda upplägg.

MBA presenterar en ny spännande tävling

21 SEP 2018 17:39
Malmö Bouleallians sätter kloten i rullning. Nu presenteras en ny, annorlunda och spännande tävling. Och det bästa av allt, den är öppen för alla. Här krävs inte licens eller medlemskap i klubb. Slå dig bara ihop med några kompisar och bilda ett lag!
  • Skapad: 21 SEP 2018 17:39

MBA:s ordförande Kenth Svensson är riktigt uppspelt och full av förväntan när han förklarar upplägget och visar inbjudan till tävlingen som är döpt till Bouletoftaspelen. "Det är viktig att alla från nykomlingar till elitspelare kan vara med. Ingen ska stängas ute. Jag tror verkligen på det här." 

Enligt planeringen ska det bli spel varannan torsdag kväll med två matcher per lag vid varje sammankomst. Uppstarten är en grundserie, uppdelad på tre grupper, med fri lottning där alla möter alla. Resultatet i de grupperna ligger till grund för nästa indelning. De bäst placerade går till serie A, övriga till B eller C. Sedan blir det slutspel för de främsta i respektive serie.  

Lagen ska bestå av två till fyra deltagare. Ett nytt grepp är att varje lag får välja att ha två eller tre spelare i matcherna. Det kan alltså bli så att att dubbellag möter en trippel. Byte får ske inför varje match.

Priset för att medverka är 750 kr per lag. "Det blir mycket spel för pengarna. Om man räknar per gång blir det riktigt billigt, kanske en tio-femton kronor per person, beroende på hur många lag och matcher det blir", säger Kenth.

Spelstarten hålls öppen. "Så fort vi fått ihop tillräckligt med deltagande lag", står det i inbjudan, som ni kan ta del av i den bifogade filen. Inbjudan Bouletoftaspelen. Där finns också allt om hur man anmäler lag, betalar startavgiften och vilka priser man spelar om.

Givetvis vill MBA att tävlingen kommer igång så snart som möjligt, varför det är önskvärt att alla intresserade tar ett snabbt beslut och skickar in sin anmälan.

MBA hälsar alla mycket välkomna!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info