Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Pildammsparken iklädd sin finaste vinterskrud. Allt medan meteorologerna talar om att chansen till en vit jul i Malmö är obefintlig.

MBA:s härliga julklappar: Anställd till kaféet, sänkta priser och fyra nya tävlingar 2019 - wow!!!

23 DEC 2018 16:31
MBA:s ordförande Kenth Svensson har skickat ut sitt första nyhetsbrev och det var laddat med framtidshopp. Kaféet får en anställd, troligen i början på året, entrépriserna sänks över hela linjen och fyra nya tävlingar presenteras! Vi säger bara: Wow!
  • Uppdaterad: 23 DEC 2018 16:31

Den mest efterlängtade nyheten är givetvis den om att kaféet i Bouletoftahallen ska få en anställd. Vem som ska anställas är ännu inte klart. Vi vet bara att hen ska arbeta måndag till onsdag dagtid. Torsdagarna ska bemannas av medlemmar i alliansklubbarna. 

Många har klagat på entréavgifterna under året. MBA:s styrelse har lyssnat och sänker nu inträdespriserna över hela linjen. De nya priserna avslöjas inte i nyhetsbrevet. Kenth hänvisar i stället till anslagstavlan i hallen där de nya priserna kommer att publiceras. Så småningom ska vi också lägga in dem här på hemsidan.

De nya tävlingarna är i tur och ordning: "Ladies night" (16 februari) en trippel för damklassen, "Först in sist ut" (30 mars), en tävling för öppen klass med lag bestående av sex personer, "Alla helgons trippel" (2 november), för öppen klass och slutligen "Luciablixten" (14 december) en öppen dubbel. 

God jul och Gott nytt år!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info