Hoppa till sidans innehåll
Reidar Johanzon, 4 april 1937 - 14 februari 2017.

MBA sörjer en god vän och trogen medarbetare

19 FEB 2017 18:43
Vi har förlorat en god vän och trogen medarbetare. Reidar Johanzon avled i tisdags efter att ha gått genom isen i samband med pimpelfiske på Sövdesjön.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2017 19:32

Reidar var kassör i Malmö Bouleallians och skötte sitt uppdrag med stor iver och noggrannhet. Han ställde alltid upp i de olika evenemang som genomfördes i MBA:s regi och tyckte mycket om att arbeta i kaféet när det var tävlingar i Bouletoftahallen.

Och när han gav sig tid spelade han gärna själv de så kallade 10-kronorstävlingar som arrangeras på måndagar och torsdagar, förutom att han också varje onsdag deltog i PRO:s seriespel.

Boule var det ena stora intresset och fiske det andra. Den entusiasm han visade när han pratade om sina fisketurer, tidigare och kommande, var verkligen smittande.

Han berättade för någon vecka sedan att han längtade till och såg fram emot pimpelfisket på Sövdesjön. Tragiskt nog skulle det också bli hans sista.

Reidar hade nyligen bokat Bouletoftahallen en dag i mars för sportfiskeklubbens räkning då medlemmarna ska fira klubbens 70-årsjubileum. De har nu bestämt sig för att genomföra detta arrangemang i hallen som planerat. Det blir ett osökt och passande tillfälle att hedra minnet av deras goda kamrat, i den miljö där han trivdes så bra och tillbringade så mycket tid.

Reidar skulle inom kort också fira sitt eget jubileum. Den 4 april skulle han fyllt 80 år och hade börjat planera för denna stora bemärkelsedag.

Vi saknar och sörjer Reidar och våra tankar går till hans anhöriga.

Vila i frid, Reidar!

MBA:s styrelse och medlemmar

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info