Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson MBA:s ordförande Kenth Svensson presenterar en ny service för alla som intresserar sig för alliansens och Bouletoftahallens verksamhet: Ett nyhetsbrev som skickas ut via mejl.

Nu kan du få nyheter från MBA ännu snabbare

21 AUG 2018 11:02
Förutom den vanliga nyhetsrapporteringen på hemsida och facebook kommer MBA nu att starta ett nyhetsbrev som alla kan prenumerera på. Det är alliansens ordförande Kenth Svensson som skriver och skickar ut mejl så fort något intressant är på gång.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2018 11:54

Denna nya service är givetvis ingen ersättning för hemsida och facebook, men ett effektivt komplement när Kenth vill ha ut information snabbt till alla intresserade, med betoning på alla. Du behöver inte vara medlem i en alliansförening för att kunna utnyttja den här tjänsten, som för övrigt är helt gratis.

Det enda du behöver göra är att fylla i ett formulär  som är länkat till vår hemsida. De uppgifter som behövs är din mejladress och ditt namn. När du fyllt i det ska du sedan bara bekräfta din prenumeration via ett mejl du får direkt när du anmält dig.

Lätt som en plätt! Välkommen med din anmälan!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info