Hoppa till sidans innehåll

Oj, vilken rusning det blev - anmäl dig nu!

13 JAN 2017 17:38
Ett gott råd till er som har tänkt vara med och spela Bouletoftadubbeln i Malmö lördag den 28 januari: Ta ett snabbt beslut och anmäl er! Redan två dygn efter inbjudan har mer än hälften av platserna gått åt.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2017 17:48

Vi spelar i två klasser: Öppen och V65. Det finns plats för 20 lag i varje klass. När detta skrivs kl 17.00 på fredag eftermiddag har tio lag anmält sig till den öppna klassen och elva i V65. Så för att vara säker på deltagande: Logga in på SBF Onlines tävlingskalender och anmäl er eller skicka ett mejl till nedanstående adress så lägger vi in er anmälan direkt. Det är först till kvarn som gäller...

Quatre Boule (och MBA) har nu också fått sanktion av Sydsvenska Bouleförbundet för ytterligare två tävlingar i år. Det handlar om Alliansens Vårtrippel (öppen klass) som går den 18 mars och Malmö Open (öppen och V65) som avgörs den 16 september. De finns redan nu inlagda i tävlingskalendern på SBF Online.

Ännu några klubbar har fått sanktion för tävlingar under de närmaste månaderna. Det är Åstorp som arrangerar Veteranbjörnen den 25 februari (en dubbel monrad för V65-klassen) och den nya tävlingen Grizzlymixen den 13 maj, en mixed dubbel för öppen klass.

Fjädern ordnar som vanligt Påskasmällen under annandag påsk, 17 april (en dubbel för V55) och Vellingemixen den 18 maj (V65 mixed dubbel).

Andra som fått sanktion av SSBF är Höganäs BK, som bjuder in till Höganäs Open den 29 april (öppen mixed dubbel), och BK Kärnan som har Kärnanspelen på programmet den 1 maj (öppen dubbel och V65 mixed dubbel).

Samtliga ovanstående tävlingar har lokal status och sanktioneras av Sydsvenska Bouleförbundet. För vårt sydliga distrikt finns sedan tidigare bestämt de två regionala tävlingarna Äggcupen i Malmö på långfredagen, 14 april (dubbel för öppen klass, V60 och juniorer) och Par o Triss i damer helgen 8-9 april (dubbel och trippel för Damklassen).

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info