Hoppa till sidans innehåll

På söndag städar vi hallen - du får gärna vara med

02 SEP 2017 01:15
Krismedvetandet börjar slå igenom hos medlemmarna i alliansföreningarna. Bemanningen till företagsträffarna den 1:e och 7:e september är klar. Och städpatrullen nu på söndag (3/9) är delvis bemannad.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2017 01:24

Den stora städdagen togs upp på Quatre Boules medlemsmöte i onsdags och fem medlemmar anmälde sig; Birgitta Morau, Ronny Björkman, Christer Larsson, Kerstin Larsson och Kenth Svensson. Heder åt dem.

En del städredskap är på plats, men de som hjälper till får gärna ta med sig hink, sopskyffel och sopborstar, fönsterskrapa och svabb till golven. Rengöringsmedel finns.

Det hela drar igång cirka 10.00. Ju fler som kommer desto bättre. Malmö Bouleallians bjuder på fika. Du är mycket välkommen!

Sedan tidigare har Fjäderns ordförande Tommy Andersson tagit på sig rollen som samordnare/städledare. Hoppas han får med sig ytterligare några medlemmar från klubben. PRO Sam Malmö ska, liksom de andra, enligt beslut i MBA:s styrelse också bidra med minst tre personer.

Kenth Svensson ställer upp dubbelt, förutom medverkan i städningen på söndag tar han på sig rollen som suppleant för Sven Jönhede i MBA:s styrelse.

Företagen som valt att ha en trivselkväll i Bouletoftahallen är Ragnsells och Fire Tech. Om minnet inte sviker så är det 18 respektive 33 besökare. 

Till seriespelet den 9-10 september är merparten inhandlat. Återstår inköp av färskvaror som tomat, gurka, dill, lök, isbergssallad och huvudsallad. Sköts av PRO. Tommy A fixar grillkol, drycker och bullar samma dag. Sven J ansvarar för luncbeställningar. 

Bemanningslistorna från föreningarna ska vara MBA:s ordförande Ninette Hansson tillhanda senast tisdag i nästa vecka. Anmäl ert intresse till respektive ordförande. Rune Elisson, QUA, har föregått med gott exempel och blir en av de som sköter grillen under dagen.

Karin Larsson har erbjudit sig att stå i kaféet på PRO:s dag onsdag den 6 september fram till cirka 13.30. 

Nytt i övrigt: Under torsdagen var fastighetesförvaltaren från Stadsfastigheter och ytterligare sex (!) personer från Malmö Stad på besök i hallen. Besked gavs att värmen i hallen kommer att bli fjärrstyrd och att ytterligare fläktar kommer att sättas upp. Placeringen blir på samma sida som portarna och motsvarande sida på Spårvagnsföreningens avdelning. Detta medför grävarbete i och utanför hallen, och det kommer att utföras under september och oktober. 

Slutligen: Telefonen i köket är fixad så att signalen hörs ordentligt. Tänk på att lyssna av den och svara när ni arbetar i kaféet, anvisningar finns i pärmen. 

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info