Hoppa till sidans innehåll
Foto: Chris Ivarsson Välkomna till Lördagsboulen! Alliansens tf ordförande Agneta Nilsson tar plats i kaféet till helgen och ser fram emot en välfylld hall.

Premiär i helgen - lördagsboule med fika

03 JAN 2017 12:47
Nu drar vi igång Lördagsboulen. Den 7 januari ses vi i Bouletoftahallen för att spela och ta en fika.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2017 19:38

Priset är 50 kr för entré och kaffe med kaka. Alternativt någon annan dryck i vårt utbud. Hallen öppnar 10.00 och en halvtimme senare börjar 10-kronorsspelet, en lottad dubbel i två eller tre omgångar. Priser utgår till de främst placerade, hur många beror på antalet deltagare. Vi räknar med att ha öppet till 14.00.

Man behöver inte ha licens eller vara medlem i någon förening för att delta. Alla är lika välkomna. Det går också bra att komma till hallen enbart för att träna.

Lördagsboulen har tillkommit på önskemål från medlemmar i alliansen, som gärna vill ha möjlighet att träna även på helgen. De två lördagar som hittills spikats (7:e och 21:e januari) ska ses som en försöksverksamhet. Om det faller väl ut och intresset är stort kan det bli en fortsättning. Det kan då också bli aktuellt att ändra speldag till söndag om deltagarna så vill.

Enbart kontant betalning gäller vid dessa tillfällen, inga säsongskort eller rabattkort.

Hjärtligt välkomna!

******

När det gäller Malmö Bouleallians hemsida så är det Chris Ivarsson som framöver ska uppdatera den. Om du har artiklar eller tips om sådant som kan vara intressant för boulespelarna i MBA kan du skicka det till honom på This is a mailto link

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info