Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Här ska det spelas. Sommarens seriespel avgörs som vanligt på Bouletoftahallens utebanor. Bilden är tagen under fjorårets PRO-DM.

PRO:s seriespel räddat - startar den 10 maj

20 APR 2017 11:22
Det blir seriespel även denna sommar! När eldsjälarna Bertil Nilsson och Sven-Åke Hansson tackade för sig fanns det först ingen som ville ta över och hålla i arrangemanget. Men nu har två räddande änglar dykt upp: Jan Wallander och Jonas Jacobsson.
  • Uppdaterad: 20 APR 2017 18:08

Seriestarten sker redan onsdag den 10 maj kl 10.00, så det gäller att snabba på med anmälan för att vara med. Senast den 28 april ska PRO Samorganisation Malmö ha besked på vilka som ska delta. Men den enskilde PRO-medlemmen ska anmäla sig till respektive förening, där den ansvarige skickar sedan in anmälan för samtliga deltagare. Betalningen, 300 kr per lag (två personer plus ev reserv), ska också göras till föreningen.

Spelplatsen är som vanligt Bouletoftahallens utebanor, men om de vid något tillfälle inte är spelbara kan vi flytta inomhus. Speldag är onsdag varje vecka med uppehåll under juli månad. Den 24 maj tvingas vi också stå över eftersom anläggningen är uthyrd till Sydsvenska Bouleförbundet, som har förlagt sitt DM till Malmö under Kristi Himmelsfärdshelgen.

10 kr-spelet kommer att fortsätta precis som vanligt, parallellt med seriespelet. Varje onsdag kl 10.00, med samma undantag som ovan.

När PRO Sam Malmö fått in samtliga anmälningar kommer de att göra upp ett komplett spelprogram, som sedan skickas ut till lagledarna i varje lag. PRO Sam besvarar också eventuella frågor på telefon 040-775 40 under kontorstid.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info