Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ninette Hansson Här på Bouletoftahallens välskötta banor blir det spel varje helg under januari. På bilden är det Tommy Andersson, Fjädern och QUA:s Rune Elisson och Johnny Persson som hjälps åt vid den senaste omläggningen.

QUA bjuder in till två tävlingar i Bouletoftahallen

03 JAN 2018 02:54
Som vanligt är det väldigt få tävlingar i Skåne under årets första månader. Förutom hallsvenskan och cupen för damer och öppen klass är det bara Veteranbjörnen i Åstorp den 7 februari. Nu rycker QUA ut och fixar två tävlingar till.
  • Skapad: 03 JAN 2018 02:54

Det är två populära tävlingar som återkommer. Redan i fjor arrangerades Bouletoftadubbeln och Alliansens Vårtrippel. I år är den senare omdöpt till QUA:s Vårtrippel.

Bouletoftadubbeln spelas den 20 januari och är uppdelad i två klasser, öppen och V65. Max 20 lag i varje. I Vårtrippeln den 10 mars har vi endast öppen klass. Där är det max 32 lag. För båda tävlingarna gäller gruppspel med A- och B-slutspel.

Anmälan görs på SBF online och är öppen fram till två dagar före respektive tävling, men den som vill vara säker på en plats gör nog rätt i att anmäla sig direkt. I fjor blev det snabbt fulltecknat plus att vi hade flera lag på reservlistan.

Inbjudan Bouletoftadubbeln, 20 januari

Inbjudan QUA:s Vårtrippel, 10 mars

Januari blir en intensiv månad i Bouletoftahallen. Redan kommande helg (6 januari) är det dags för Lördagsboulen, den 13 januari ansvarar vi för seriespel i hallsvenskan, den 20:e har vi Bouletoftadubbeln och den 27:e grundomgången för svenska cupen damer.

Detta ställer givetvis stora krav på organisationen och medlemmarna i alliansföreningarna. Det behövs många frivilliga krafter för att få till bra arrangemang. När det gäller QUA:s två tävlingar kan ni höra av er till undertecknad på nedanstående mejladress eller slå en signal på 0722-682469. För hallsvenskan och cupen tar ni kontakt med respektive föreningsordförande i QUA, Fjädern och PRO.

Planeringen blir enklare ju snabbare ni meddelar oss om ni kan hjälpa till. Tack på förhand.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info