Hoppa till sidans innehåll
Malmö Stad har en sajt med gratisaktiviteter, kulimalmo.se, som riktar sig till alla barn och ungdomar i Malmö. Under sommarlovet, höstlovet och februarilovet är utbudet stort med massor av prova på-aktiviteter. Nu är boule också med som ett alternativ.

Skolungdomar får prova på boule under sportlovet

09 JAN 2018 15:55
MBA öppnar dörren för skolungdomar under sportlovet. I fyra dagar är det fritt fram för alla i åldern 7-15 år att komma till Bouletoftahallen och få en gratis snabblektion och spela några matcher. Dessutom bjuder vi på något gott att äta och dricka.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2018 15:56

MBA:s samarbete med Malmö Stad och Fritidsförvaltningen blir alltmer etablerat. Deltagandet i aktiviteterna under sportlovet i februari är ett exempel på detta och mer lär komma framöver.

Genom att få tillgång till Malmö Stads informationskanaler når vi ut till så många fler än vi annars har möjlighet att göra. Förhoppningsvis ökar det intresset för sporten och lockar, inte minst de yngre generationerna, att söka sig till klubbarna.

Sportlovet är som vanligt förlagt till vecka 8, den 19-23 februari. MBA är med under fyra dagar, måndag-torsdag. Vi kör fyra pass, en timme på varje, med början 10.30 och avslutning 14.30, alla dagar utom onsdag då vi börjar 13.30 och avslutar 16.30.

Till denna verksamhet behöver vi frivilliga instruktörer, som lär ut grundläggande teknik och spelregler. Hör av er till undertecknad på mejladressen nedan om ni vill hjälpa till. Detta riktar sig till alla, både i och utanför alliansen.

Klicka på länken här så hittar du mer information.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info