Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Vi vill ha alliansen och Bouletoftahallen kvar - eller hur? Självklart säger de flesta. I kväll kan ni visa att ni menar allvar. Kom till MBA:s extrastämma i Bouletoftahallen kl 17.30.

Styrelsen öppnar för ökad insyn och delaktighet

14 MAJ 2017 12:14
Malmö Bouleallians nya styrelse har lagt ut kursen. Ordning och reda, öppenhet och delaktighet är det som gäller. Borta är det senaste årets turbulens och oklarheter i verksamheten, vilket skapade grogrund för ryktesspridning och spekulationer.
  • Skapad: 14 MAJ 2017 12:14

Det första synbara tecknet på den nya öppenheten är "Rapporter från styrelsen", en ny avdelning på hemsidan där det efter varje styrelsemöte kommer att finnas en utförlig sammanfattning av det som diskuterats och beslutats. Den första publiceras i dag, fem dagar efter den nya styrelsen första möte.

Med denna ökade transparens är förhoppningen att fler ska bli delaktiga i det som sker i alliansen och därmed ta ett större ansvar för verksamheten. Ett lämpligt sätt att göra detta är att engagera sig i någon av de nystartade arbetsgrupper du kan läsa om i rapporten. Det är bara att höra av sig till någon i styrelsen och meddela sitt intresse.

Ordföranden Ninette Hansson är noga med att påpeka vikten av att alla hjälper till och drar åt samma håll om vi vill behålla alliansen och Bouletoftahallen. Den viktigaste delen i det arbetet är att förbättra ekonomin. Det kan ske på många olika sätt. Flera av arbetsgrupperna är inriktade på just detta, som exempelvis sponsorgruppen och uthyrningsgruppen.

Läs mer under fliken "Rapporter från styrelsen". Och kom gärna med synpunkter och friska idéer. Ju fler som engagerar sig, desto bättre blir det! 

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info