Hoppa till sidans innehåll

Två sammandrag i seriespelet till Bouletofta

18 MAJ 2017 08:59
Vi har många stora arrangemang i och utanför Bouletoftahallen i år och nu tillkommer ytterligare två. Sydsvenska Bouleförbundet har valt att lägga första och sista sammandraget i seriespelet till Malmö.
  • Skapad: 18 MAJ 2017 08:59

Distriktsseriena drar igång helgen den 17-18 juni och avslutas den 9-10 september. Vid båda dessa tillfällen står MBA, genom Fjädern, som värd. Det handlar om samtliga divisioner i både veteranklassen och den öppna. Sammandraget den 19-20 augusti avgörs i Norra Åsum utanför Kristianstad.

Ouatre Boule har ett lag med i div 2 veteran och Fjädern har ett i div 3.

Med ett arrangemang följer också förpliktelser. MBA:s föreningar ska stå för markservicen. Kaféet ska hållas öppet så länge spel pågår under de två dagarna, sedan är det allt annat runt omkring. Grillen lär tas i bruk, banorna ska hållas i bra skick, papperskorgar ska tömmas, toaletter ska skötas m.m.

Redan nu kan ni höra av er om ni vill hjälpa till i första sammandraget. Meddela någon i MBA:s styrelse eller ordföranden i er förening eller skicka ett mejl till undertecknad på nedanstående adress.

Tävlingledare blir Tommy Andersson - och Kjerstin Andersson ser till att resultaten rapporteras in på SBF-online.

Inbjudan kommer att skickas ut till alla berörda klubbar senast två veckor innan aktuella speldagar, men även till SBF, SSBF och utsedd domare.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info