Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Andy Strandberg är en tekniskt komplett boulespelare. Lika bra på lägg som skytte. Levererar alltid på hög nivå, även i pressade lägen. Laget med honom, Kenneth Köhalmi och Noon Geffenblad lär bli mycket svårslaget i Alliansens vårtrippel den 18 mars.

Utmana VM-spelarna i Alliansens vårtrippel!

08 FEB 2017 15:15
Noon Geffenblad blev nyligen uttagen till VM i Gent i Belgien. Som ett led i uppladdningen till det mästerskapet deltar hon i Alliansens vårtrippel i Bouletoftahallen tillsammans med likaledes VM-meriterade duon Kenneth Köhalmi och Andy Strandberg.
  • Skapad: 08 FEB 2017 15:15

Alla tre har nu sin klubbtillhörighet i Nobel sedan Noon flyttat sin licens från Sibirien CP i Stockholm. VM i Gent arrangeras under påsken, 13-16 april. Noon spelar dels damdubbel i par med Jessica Johansson och sedan representerar hon Sverige i damernas singelspel.

23-åriga Noon är relativt ny i elitsammanhang, tog sitt första SM-guld 2013 och har sedan lagt ytterligare en handfull SM-titlar till sin meritlista (senast tre st i Malmö). Har dessutom deltagit i U23-EM ett par gånger, med ett lagbrons 2015 som höjdpunkt, och dam-EM.

Kenneth och Andy är gamla i boulegården, har varit med sedan åtminstone slutet av 80-talet. De har representerat Sverige i VM, Andy hela fem gånger med en femteplats som bäst i lag-VM. Lägg därtill en mångfald SM- och NM-guld för båda. För Andy tillkommer också en titel i Europacupen för klubblag.

Det är fantastiskt roligt att den här vassa trion ställer upp i Alliansens vårtrippel den 18 mars. Det blir något att bita i för övriga deltagare, men också en härlig utmaning. Så kom igen och anmäl er på SBF Online!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info