Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Kenth Svensson, vice ordförande i Malmö Bouleallians, är redo att ta emot anstormningen av lördagsboulare.

Vi fortsätter med vårt lilla lördagsnöje

23 FEB 2018 18:08
Lördagsboulen rullar på. I morgon (24/2) är det dags igen. Kenth Svensson står på kommandobryggan och styr skutan. Till sin hjälp har han Lisbeth Källström. Därmed är undertecknad ledig och kan delta i spelet och den chansen ska tas tillvara.
  • Skapad: 23 FEB 2018 18:08

Vid den senaste Lördagsboulen, 3 februari, var det nästan bara QUA-medlemmar i topp med Leif Ljungsryd och Kristina Wiik på delad förstaplats. På platserna närmast följde Bertil Lampell, Klas Nilsson och Ronny Björkman. Dessförinnan, den 6 januari, tog "han i hatten", Terje Nordborg, hem spelet.

Nu är det väl dags för någon utanför Quatre Boule-sfären att hyllas som vinnare. Kom igen nu Nobel, La Boule d'Or, Fjädern, Kävlinge, Trelleborg, West Wind, Kärnan, med flera. Nog ska väl någon i era klubbar kunna matcha våra gubbar och tanter? Eller blir det kanske någon utan klubbtillhörighet som sticker upp? Kom igen nu och sätt oss på plats!

Vi öppnar Bouletoftahallen senast 9.30, samlas 10.00 och börjar spela cirka 10.15. Precis som vanligt, alltså. Och framåt 14.00 packar vi ner kloten i trunken igen efter några timmars trevlig samvaro. 

Lördagsboulen är öppen för alla. Det krävs varken licens eller medlemskap i klubb. Entréavgiften är 50 kronor och i den ingår kaffe, eller annan dryck, plus en halv fralla/smörgås.

Därtill kommer tio kronor för spelet. Alla pengar som kommer in den vägen läggs i prispotten.

Känslan är att det kan bli välfyllt i hallen denna gång. Ska vi rentav passa på att radera ut rekordet på 52 deltagare? Hur som helst, ni är mycket välkomna hit. Vi ses!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info