Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Vi vill ha alliansen och Bouletoftahallen kvar - eller hur? Självklart säger de flesta. I kväll kan ni visa att ni menar allvar. Kom till MBA:s extrastämma i Bouletoftahallen kl 17.30.

Visa att ni bryr er - kom till ödesmötet i kväll!

09 APR 2018 01:29
När Malmö Bouleallians håller extrastämma i kväll kl 17.30 är givetvis samtliga medlemmar inbjudna. Men även de som som står utanför alliansen är välkomna att delta, som åhörare. Dagordningens viktigaste punkt är valet av ny ordförande.
  • Uppdaterad: 09 APR 2018 01:58

Valberedningen har ännu inte presenterat någon kandidat efter Ninette Hansson, som avsagt sig omval. Vice ordförande Kenth Svensson tackade nej i samband med årsmötet den 22 mars. Om han inte omvärderar det ställningstagandet får vi hoppas att valberedningen kan trolla. 

Båda de ovan nämnda fattade sina beslut då de såg hur få medlemmar (14 st) som infann sig på årsmötet. Det bristande intresset och det dåliga stödet för alliansens verksamhet kan bli förödande. Hoppet är inte ute ännu, men en kraftfull uppslutning i kväll är nödvändig för att en eventuell kandidat ska hitta motivation och energi för detta viktiga uppdrag.

Så alla ni medlemmar i Quatre Boule, Fjädern och PRO Konsulten, nu är det upp till er i första hand. Kom till Bouletoftahallen i kväll och ge ert stöd till dem som vill jobba för ert och allas bästa. Och alla ni andra som besöker hallen för att träna och spela: Kom till mötet, er närvaro visar att ni bryr er, att ni vill ha kvar alliansen och Bouletoftahallen. 

Punkterna som följer efter Val av ordförande, revisor, revisorssuppleanter är: 8) Ev stängning av Bouletoftahallen och 9) Ev upplösning av Malmö Bouleallians. Bara så att alla är införstådda med vad mötet i kväll egentligen handlar om.

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info