Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Trion Christer Larsson, Birgitta Morau och Ronny Björkman gick obesegrade genom hela kvalet och finalspelet i DM i fjor. Dessutom vann de Riksmästerskapet i Gysinge i mitten av september.

Vi sätter en peng på att vårat gäng ger alla däng!

22 SEP 2017 21:02
Dags igen. Birgitta Morau, Christer Larsson och Ronny Björkman åker till Gysinge i södra Gästrikland för att spela i PRO:s Riksmästerskap. I fjor blev det seger i konkurrens med 25 andra lag.
  • Skapad: 22 SEP 2017 21:02

RM avgörs under två dagar i en fem ronders monrad, tre möten på lördagen och två på söndagen. Tävlingen startar efter gemensam lunch i PRO:s folkhögskola i Gysinge. Vart och ett av PRO:s 26 distrikt är representerat av ett trippellag, som kvalificerat sig via DM.

Skånes representanter, som tävlar för PRO Konsulten i Malmö, har ett oerhört imponerande facit att se tillbaka på. Under de två år de deltagit i DM och RM har de inte förlorat en enda match - 25 raka vinster! Därmed måste de hållas som favoriter till slutsegern även denna gång. "Vi ska åtminstone göra ett försök", säger Birgitta när vi får tag på henne med cirka två timmars bilresa kvar till spelplatsen. 

Vi både tror och hoppas att det går vägen och önskar våra vänner ett stort lycka till!

Skribent: Dennis Paulsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info