Hoppa till sidans innehåll
Foto: Gissele Christensen Carina Nilsson hjälper cafégästerna tillrätta

Carina Nilsson i Boulehallens café

22 MAR 2019 20:29
Att sköta servering på lokal och kafé kräver sin kvinna. Dagny, halta Lotta och Sola i Karlstad är kända för detta.I Bouletoftahallens café heter solstrålen Carina Nilsson.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2019 20:29

I Bouletoftahallens café heter solstrålen Carina Nilsson och verkar trivas fantastiskt på sin nya arbetsplats. Det är många som berömmer Carina. Tommy från fjädern är imponerad av denna morgonpigga kvinna som tar så fint hand om alla cafégäster och håller ordning i både caféet och boulehallen. Carina arbetar dagtid 

På kvällen så bemannas caféet av medlemmar till alliansföreningarna. Denna frivilliga och ideella arbetskraft är självklart också viktig för att Boulehallens kafé ska fungera.

På kvällarna står alliansen medlemmar i caféet t ex Kristian på bilden   Foto: Bill

Nästa stora arrangemang i Bouletoftahallen är 6-mannatävlingen "Först in och sist ut" lördagen den 30 mars. Redan kl 8:30 vill man ha lagen på plats. Eftersom antalet lag är begränsat till 12 så är tävlingen redan fullsatt.

 

Landslagskval, Seriespel och DM finns nu i spelkalendern på SBF-online. Det är dags att hitta lag och börja träna. Både Landslagskval 4-5 maj och DM 30 maj-2 juni går i år i Malmö. Även den 8 juni spelas mixedtrippel på DM i Malmö och söndagen den 9 juni är det DM i skyttte. Tyvärr krockar dessa med Finalen för V55 landslagskval i Motala 8-9 juni.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info