Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Jonas Jacobsson, PRO Husie, sköter ruljansen när det drar ihop sig till en ny säsong i PRO:s utomhusserie. Här sitter han i sekretariatet vid DM i fjor och har sällskap av Agneta Nilsson, ordförande i PRO Nydala.

Dags anmäla till PRO-serien - tolv lag klara hittills

29 APR 2018 16:52
Onsdag den 16 maj startar PRO:s seriespel utomhus. Om ni vill vara med ska anmälan och betalning vara PRO samorganisation i Malmö tillhanda senast fredag den 4 maj.
  • Uppdaterad: 29 APR 2018 21:07

Det bästa är om varje lokal PRO-förening tar emot anmälan och betalning från sina medlemmar och sedan skickar in detta gemensamt för alla lagen. Kostnaden för att delta är 650 kr per lag. Vanligtvis är det så att den lokala förening subventionerar avgiften något. Beloppet varierar.

I varje lag kan ingå tre personer som skiftas om att spela. Alla pensionärer som är anslutna till en PRO-förening är välkomna att delta.

Just nu är tolv lag anmälda. Jonas Jacobsson och Jan Wallander från PRO Husie håller i verksamheten. Jonas hoppas på runt 20 lag när anmälningstiden gått ut. I så fall blir det två serier med tio lag där alla möter varandra en gång. Slutspelet avgörs i mitten av september. Vi återkommer med datum när det är bestämt.

Seriespelet hålls som vanligt på Bouletoftahallens utebanor varje onsdag 10.00. Hur länge serien pågår är beroende av antalet anmälda lag. Om banorna av någon anledning inte är spelbara så flyttar vi in i hallen.

Hela juli månad är det uppehåll eftersom hallen då håller stängt. Sista speldagen inför sommaren blir onsdagen före eller onsdagen efter midsommar. Och sedan drar det igång igen den 1 augusti. 

De bäst placerade lagen i varje serie belönas med priser, liksom de bästa lagen i slutspelet.

Har ni några frågor så kontaktar ni i första hand Jonas jacobsson. Mejla till This is a mailto link eller ring 0760-34 19 33.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info