Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Jonas Jacobsson från PRO Husie är en verklig eldsjäl som håller i trådarna och ser till att allt fungerar under seriespel och slutspel. En bättre tävlingsledare går knappast att hitta.

De åtta bästa lagen i PRO-serien gör upp i slutspel

31 AUG 2018 14:50
PRO-serierna utomhus är avslutade. De fyra bästa i varje serie går till slutspel, som avgörs på onsdag (5/9) på Bouletoftahallens utebanor med start 10.00. Och snart är det dags att anmäla lag till seriespelet inomhus.
  • Skapad: 31 AUG 2018 14:50

Nydala och Husie dominerar stort till antalet i slutspelet. Av de åtta lagen kommer sju från dessa två föreningar, fyra från Nydala och tre från Husie. Kanske inte så konstigt då dessa också hade klart flest lag med i serierna, nio av tolv. Vi noterar dock att Husie fick med alla sina tre lag till slutspelet. Konsulten från Södertorp i Malmö tog den återstående platsen.

Slutspelet inleds med spel i två fyralagsgrupper, där de två bästa från varje grupp tar sig till semifinal och vidare till final eller match om tredjepris. Det kommer att delas ut priser till de bäst placerade, både i slutspel och seriespel. 

Slutspel: Grupp 1. Slutspel: Grupp 2.

PRO Samorganisation har i dagarna skickat ut inbjudan till seriespelet inomhus. Spelplatsen är som vanligt Bouletoftahallen. Speldagarna är också desamma, onsdagar, liksom starttiden, 10.00.

Serierna börjar preliminärt onsdag den 3 oktober. Anmälan ska göras senast fredag den 21 september. Amälningsavgiften är 850 kr/lag. Jonas Jacobsson (PRO Husie) som håller i arrangemanget har räknat ut att kostnaden/person blir cirka 22-23 kronor per speltillfälle. Max 40 lag kan deltaga.

Se inbjudan och anmälningsblankett under fliken "Inbjudan tävlingar" här på MBA:s hemsida.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info