Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Jonas Jacobsen bjuder på ett segerleende efter Lördagsboulen.

En munsbit för stjärnan - sedan blev det fleskesteg

25 FEB 2018 00:00
Att Jonas Jacobsen skulle vinna Lördagsboulen var ingen högoddsare. Jonas är en av Sveriges bästa spelare genom tiderna. Så sent som i höstas var han med och tog Coccinelle till finalspel i Europacupen.
  • Skapad: 25 FEB 2018 00:00

Under sin 25-åriga karriär har han hunnit med att lägga beslag på närmare ett dussin SM-guld, blivit nordisk mästare och vunnit Europacupen. Roligt att en spelare av den kalibern vill delta i vår oansenliga tillställning.

Tre vinster och plus 34 i klotdifferens talar sitt tydliga språk. Jonas största problem under dagen var om han skulle hinna hem och laga dansk fleskesteg till middagsbjudningen framåt 17-tiden på eftermiddagen. "Den ska stå två timmar i ugnen och jag har inte köpt den ännu!", berättade han lätt stressad när fotografen bad om ytterligare en bild.

Tack för att du ställde upp Jonas, både på fotograferingen och i spelet. Hoppas du vill vara med fler gånger! I så fall kan du redan nu pricka in lördag den 24 mars i almanackan.

Tvåa, inte långt efter Jonas, kom Klas Nilsson från Quatre Boule (3 plus 31). Inte heller det särskilt oväntat eftersom han alltid spelar på en hög och jämn nivå. På de övriga prisplaceringarna återfinner vi i nämnd ordning: Peter Hirsch, Gunilla Petersson och, på delad femteplats, Michael Uppström och Göran Nilsson.

Samtliga dessa hade tre vinster, liksom ytterligare två som dessvärre hamnade utanför prisplats, Lars Nilsson och Ronny Björkman.

Dippen förra Lördagsboulen med 29 deltagare verkar ha varit en tillfällighet, gången före var det hela 50 och nu noterade vi klart godkända 41. Ju fler vi är desto roligare blir det. Så, känn er mycket välkomna tillbaka!

Tre i topp. Från vänster: Klas Nilsson, Jonas Jacobsen och Peter Hirsch.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info