Hoppa till sidans innehåll
Foto: Group Bornholm Dubbelrummen på Hotel Klintely är på 27 kvm. Alla har egen terrass och de flesta har utsikt över Östersjön.

Fler får chansen att följa med till Bornholm

04 APR 2018 14:32
Anmälningstiden gick ut i går, men nu ger vi dig/er en sista chans att hoppa på bouleresan till Bornholm i pingst, den 18-20 maj. Skicka bara ett mejl till This is a mailto link och anmäl dig senast i morgon, torsdag.
  • Skapad: 04 APR 2018 14:32

Resan ordnas av Quatre Boule som bjudit in alla medlemmar i alliansföreningarna samt Lillens Vänner. Hittills är vi uppe i 13 anmälda. Det finns plats för några till. Därför öppnar vi nu också för medlemmar i andra föreningar i regionen att följa med. Ta ett snabbt beslut och hör av er! Ni kan anmäla er som lag (dubbel) eller individuellt.

I fjor var det 14 från medlemmar från QUA som gjorde resan, där tävlingen Petanque Bornholm är den givna höjdpunkten. Den spelas på lördagen den 19 maj. En dubbel som avgörs med gruppspel, fyra lag i varje grupp. Alla går till slutspel, A, B, C eller D. Priser till de tre första i varje slutspel. 

Redan första dagen arrangeras det en välkomnande hyggeturnering som går under namnet "rödvinsboule". Och under söndagen finns det möjlighet att spela matcher mot medlemmar i de bornholmska klubbarna. Annars kan man använda avslutningsdagen till att göra en sightseeing på den vackra ön.

Vi åker med färjan 8.30 från Ystad fredag den 18 maj och hemresan anträds från Rönne kl 18.30 den 20 maj. Överfarten tar 1 timme och 20 minuter. Färjan är av modell större och är långt ifrån de "sjösjukebåtar" som tidigare trafikerade rutten.

Priset för resan är 2 550 kr. Då ingår färja, två övernattningar på Hotel Klintely, deltagande i två bouleturneringar, frukost lördag-söndag, lunch och festmiddag på lördagen. 

Ni kan bo i delat dubbelrum eller enkelrum. Kolla in bifogat material så ser ni vad som gäller.

Avbeställningsskydd ingår inte. Det finns ofta med som en del i hemförsäkringen. Kolla med ert försäkringsbolag vad som gäller. Finns det inget skydd med kan man lätt komplettera med en reseförsäkring.

Pass behövs inte för resor i Norden. Det räcker med giltligt körtkort eller nationellt ID-kort utfärdat i nordiskt land.

Info från Quatre Boule

Program 

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info