Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Trångt och trivsamt. Lottningen är klar och uppsatt på anslagstavlan. På "kommandobryggan" står MBA:s kassör Reidar Johanzon, alliansens tf ordförande Agneta Nilsson och där bakom Anders Neroth, Smedkulan/Fjädern och Sven Nilsson, Fjädern.

Helgöppet i hallen har blivit en succé

21 JAN 2017 18:47
Vilken härlig samling - 52 (!) spelsugna deltagare i Lördagsboulen, en mer än i premiären den 7 januari. Det är bara att konstatera att helgöppet i hallen har blivit en succé.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2017 23:09

Konceptet med boulespel och gemensam fika går uppenbarligen hem. Folk från när och fjärran, alltså Malmö med omnejd ända bort till Löberöd och Eslöv strömmar till Bouletoftahallen. Kanske har jag missat någon ännu mer långväga gäst.

I premiären framfördes en del synpunkter på upplägget i arrangemanget. En var om vi skulle spela på tid i stället för att börja på 3-3. Efter en kort diskussion i MBA valdes det senare alternativet igen. Den annonserade sluttiden 14.00 har hållits med råge. Kanske kan vi till och med börja på 2-2 nästa gång? Tiokronorsspelet har avslutats redan 13.30 respektive 13.20.

En annan synpunkt var att kakan till kaffet borde bytas ut till något mer matigt. Det väckte gehör och nu serverades i stället en halv fralla med ost eller korv.

Den här gången var det Quatre Boules Anders Tapper som tog hem spelet. Vann sina tre matcher med poängskillnaden + 25,  efter 13-3, 13-4 och 13-7.

Nästa gång kör vi Söndagsboule i stället Lördagsboule. Också det på önskemål från några av spelarna på plats och några som inte kan närvara på lördagar. Därför testar vi nu en söndag och hoppas på samma fantastiska uppslutning som vi haft i de inledande omgångarna. Datum för Söndagsboulen är den 5 februari. Väl mött då!

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info