Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Jakobsson En Gammeldansk är stark

Kvalifikationtävling till SSBF-Danmark

21 JAN 2020 18:41
9 februari är det uttagning av 3 4-mannalag till årets Danskmöte både hemma och borta. Spelform för kvalet bestäms av SSBF beroende på antal deltagande lag. Max en spelare får bytas ut från kvaltävlingen.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2020 18:41

Det är stort intresse i Danmark att spela mot svenskar på andra sidan sundet. Lördagen den  25 januari i hallen hos Star Masters på Solrød Strand spelas det om platserna till ”landskampen”. På danmarks bouleförbunds hemsida kan man läsa ”På grund af overvældende interesse er der nu lukket for tilmelding til Veteran kvalifikation. Såfremt dit hold ønsker at komme på venteliste til en ledig plads, bedes I rette henvendelse til Turneringsudvalget på mailadressen”

I Sverige är det kvaltävling 9 februari och hittills har 10 lag anmält sig. Detta är ingen tävling som är bunden till klubbtillhörighet men i många lag är det flesta spelarna från samma klubb. Förra årets vinnare finns i lite omstöpta former. Två lag från Kärnan och Ett lag från La boule d’Or. Trelleborg ställer upp med 3 lag, QUA har två lag och Boulegetingarna och Smedkulan har ett lag var.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd
   
   Fransk afton och Hallsvenskan

Fredagen den 22/10 och Lördagen den 23/10


 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info