Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson MBA:s ordförande Ninette Hansson är mycket positiv till ett utökat öppethållande i Bouletoftahallen. Nu får medlemmarna i alliansen chans att träna även under fredag till söndag, när hallen annars är stängd. Här samtalar Ninette med Ib Christensen under en paus i Lördagsboulen.

MBA öppnar upp för träning i hallen på helgerna

17 JAN 2018 21:49
Nu ska Bouletoftahallen utnyttjas bättre. MBA erbjuder alla medlemmar med årskort eller rabattkort att få spela/träna även under veckosluten, fredag-söndag.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2018 21:50

Det är ett efterlängtat beslut och helt i linje med Fritidsförvaltningens önskemål om att öka tillgängligheten i Bouletoftahallen. 

De som vill spela i hallen under dessa dagar ska ta kontakt med någon i MBA:s styrelse eller någon i den egna föreningen som har tillgång till nycklar. Den som kvitterar ut nycklarna tar också ansvar för verksamheten i halllen, larmar av och larmar på, kollar årskorten, fyller i rabattkorten, gör i ordning banorna som använts och städar toaletterna efter avslutat pass. Larm som utlöses av misstag bekostas av den eller de som orsakat detta. 

Kaféet ska hållas stängt förutom under den tid när man måste gå in för att tända och släcka belysningen i hallen. Försäljning eller kontanthantering ska inte förekomma.

Den ansvarige för verksamheten ska mejla en rapport till MBA:s ordförande Ninette Hansson och berätta om vilka som varit i hallen och när.

De som inte kan utnyttja detta erbjudande har möjlighet att hyra hallen eller både hall och kafé. Information om detta finns under fliken "Boka hall och kafé" på hemsidan.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info