Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Agneta Nilsson har stått på MBA:s kommandobrygga sedan Chalot Thomsen lämnade skeppet i fjor. Nu kommer även hon att mönstra av och någon ny "kapten" finns inte inom synhåll.

Nu är det dags för MBA:s extra årsmöte

03 MAJ 2017 12:08
Ja, då gör vi ett nytt försök. MBA håller extra årsmöte i morgon torsdag 18.30. Det första årsmötet strandade på den dåligt genomförda redovisningen av fjorårets ekonomiska förehavanden, bland annat för SM, liksom den bristfälligt uppgjorda budgeten.
  • Skapad: 03 MAJ 2017 12:08

Nu ska de sakerna vara åtgärdade. Ninette Hansson har tillsammans med Ing-Marie Andrén, båda från Quatre Boule, gått igenom räkenskaperna och bringat reda i det material som finns att tillgå.

Därmed inte sagt att den ekonomiska situationen har förbättrats. Den är fortsatt pressad, trots tre hyresfria månader för hallen och trots det tillskott som tävlingarna under vintern inneburit. Huruvida styrelsen ska ges ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret är fortfarande en öppen fråga.

När ovanstående punkter är behandlade är det dags att se framåt. På dagordningen står en diger vallista. Det ska väljas en ny ordförande för nuvarande verksamhetsår, en kassör på två år och en revisor för två år och två revisorssuppleanter på ett år. 

Agneta Nilsson, som varit tf ordförande efter Chalot Thomsen, har bestämt sig för att lämna styrelsen och valberedningen har inte lyckats ta fram förslag på en ny ordförande.

Alla medlemmar i alliansens föreningar är välkomna att delta på mötet i Bouletoftahallens kafé kl 18.30 i morgon (torsdag). 

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info