Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Det blev ett kort besök när tomten anlände till Bouletoftahallen under torsdagen. Här vinkar han farväl till oss närvarande innan han lyfter på nytt.

Rena julafton för spelarna i Lördagsboulen!

14 DEC 2017 19:55
Tomten har varit här. Han hade inte tid att stanna så länge. Men han lämnade kvar en rejäl låda med julklappar. De kommer vi att dela ut på lördag i Bouletoftahallen. Se till att du är där då!
  • Uppdaterad: 15 DEC 2017 00:05

Det blir en julig inramning när Lördagsboulen arrangeras för tredje gången denna säsong (16/12). Alla snälla boulespelare har chansen att få med sig en fin julklapp hem. Ett tiotal prylar och godsaker lottas ut bland deltagarna i 10-kronorsspelet.

Som vanligt kör vi en lottad dubbel/trippel i tre omgångar med fikapaus efter två. De sex bäst placerade belönas. Christer Svensson och undertecknad håller i arrangemanget. Christer fick mycket beröm för sina smörgåsar senast och han utlovar minst lika delikata anrättningar denna gång.

Hallen öppnar senast 9.30. Samling sker 10.00 och spelet startar direkt därefter. Priset är 50 kronor för entré och kaffe med fralla/smörgås plus en tia för spelet. Endast kontant betalning. Säsongskort eller rabattkort gäller ej. Vi tar in max 80 personer, så först till kvarn...

Man behöver inte ha licens eller vara medlem i en klubb för att delta.

Malmö Bouleallians hälsar alla hjärtligt välkomna till Bouletoftahallen!

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info