Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Paulsson Ska hallen stängas för gott? Risken finns om inte fler engagerar sig i arbetet för att behålla den. Ett upprop till alla medlemmar i alliansens föreningar: Kom till MBA:s extra stämma måndag den 9 april kl 17.30!

Renovering pågår - hallen stängd på torsdag

01 DEC 2017 20:34
Torsdag den 7 december ska ljuddämpande takabsorbenter sättas upp i kaféet. Det innebär att bord och stolar måste flyttas ut och placeras i hallen. Därför är Bouletoftahallen stängd denna dag.
  • Skapad: 01 DEC 2017 20:34

Övriga förbättringsarbeten skjuts upp till utomhussäsongen nästa år på begäran av Malmö Bouleallians, för att verksamheten inte ska störas ytterligare. Det handlar om att plocka bort mellanväggen i kaféet och att måla och kakla om på toaletterna.

Däremot kommer de utlovade nya vitvarorna; kyl, frys och spis, att installeras inom kort. 

Arbetet med fläktarna i hallen är i princip slutfört. De ska bara finjusteras så att vi får rätt värme och ventilation. Som en del besökare påpekat har fläktarna blåst kalluft med sådan kraft att det varit svårt att vistas på vissa banor. Det kommer att korrigeras av Stadsfastigheters hantverkare.

Om någon har synpunkter eller klagomål på detta eller annat i hallen ska de lämnas till någon i MBA:s styrelse. Vi får inte själva ändra på några inställningar eller stänga av fläktarna.

Om något går sönder i hallen, exempelvis lysrör, ska detta felanmälas så snart som möjligt. Instruktioner om vart man vänder sig och telefonnummer som ska ringas finns i en pärm i kaféet.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info