Hoppa till sidans innehåll

Seriespel i Malmö

14 AUG 2022 15:56
Det blev Quatre Boule som vann elitserien för veteraner 2022. Två blev Le Petit från Knäred och trea blev Helsingborgsklubben Kärnan. Först på fjärde plats kom ett lag norr om Halmstad, Boulejevikerna.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2022 15:56

Solen strålade glatt på deltagarna i seriespelets andra omgång. För veteranernas elitserie var det avslutning och segrare i serien blev Quatre Boule som spelade på hemmabanan vid Bouletoftahallen.

Vinnare av elitserien kopplar av och hjälper till.

Det blev ett fint arrangemang där domare och tävlingsledningen skötte sig utmärkt. Boulehallen blev en oas för de som ville ha lite kyla och spelare trivdes med banorna och det varierande underlaget.

 

Publiken drog sig till skuggan

Boultoftahallen fungerar utmärkt för seriespel. Bra parkeringsmöjlighet och relativ enkelt att hitta för spelande besökare. Publiken kom mangrant men kröp in skuggan. De fina utomhusbanorna var fin i ordning och  kantades av vackra Tagetes och fina blommor. Snart kommer även solrosorna blomma. Kökspersonalen gjorde som vanligt ett jättefint jobb i värmen.

I köket var det god stämmning och service

Även förbundsserien Division 2A veteran avgjordes i Malmö. Det blev spännande mellan serieledarna Lillen vänner och Tyringes Boulegetingar. Lillens vänner lyckades spela oavgjort och gick därmed vidare till division 1 södra nästa år.

Domare från Linköping på plats

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info