Hoppa till sidans innehåll

Spelprogrammet försenat - seriestarten skjuts upp

02 MAJ 2017 19:38
Alla tävlingssugna PRO:are får ge sig till tåls i två veckor till. Starten på sommarserien, som var planerad till onsdag 10 maj skjuts framåt till den 17:e. Orsaken är att man inte hunnit producera de spelprogram som skickas ut till alla lagledare.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2017 21:12

För bara tre veckor sedan var det oklart om det skulle bli något seriespel överhuvudtaget, då det inte fanns någon som var villig att ta över efter Bertil Nilsson och Sven-Åke Hansson som lämnat uppdraget att organisera det hela. Men i sista stund dök Jan Wallander och Jonas Jacobsson upp och erbjöd sina tjänster.

Planeringen drogs igång direkt, men tidsramen som sattes upp höll inte riktigt. Det är sammanställningen och tryckningen av spelprogrammet som dragit ut på tiden. Så snart det är färdigt skickar PRO Sam i Malmö ut det till alla lagledare.

22 lag är anmälda, två serier med elva lag. Varje onsdag kl 10.00 spelas fem möten i varje serie på Bouletoftahallens utebanor. Ett möte består av två matcher. Eftersom det är ett ojämnt antal lag i båda grupperna, kommer varje lag att stå över vardera en omgång i dessa enkelserier.

Det blir en mjukstart på liret, med spel den 17 maj och uppehåll veckan efter på grund av att Sydsvenska Bouleförbundet förbereder sitt DM, som avgörs på Boulteoftahallens utebanor under fyra dagar, 25-28 maj. Därefter spelas det den 31 maj plus hela juni fram till den månadslånga tävlingspausen under juli månad. Serien avslutas sedan med fem omgångar i augusti, innan det är dags för slutspel onsdag den 6 september.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info