Hoppa till sidans innehåll

Tack för alla fina insatser under det gångna året!

22 DEC 2017 00:12
Det har varit ett omvälvande och jobbigt år för Malmö Bouleallians och Bouletoftahallen. Från att ha varit på fallrepet är vi nu rejält på väg uppåt igen. Styrelsen för alliansen vill därför framföra ETT JÄTTESTORT TACK till alla som bidragit.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2017 00:16

Sviterna efter det ekonomiskt misslyckade SM-arrangemanget 2016 satte djupa spår i verksamheten. Med gemensamma krafter har vi lyckats ta oss ur krisen.

Vi tackar Malmö Fritidsförvaltning och Stadsfastigheter som satt sig in i och förstått vår situation. Utan deras välvilliga bistånd hade vi inte lyckats behålla verksamheten i Bouletoftahallen.

Först fick vi tre hyresfria månader under sommaren och sedan förhandlade MBA och Fritidsförvaltningen fram ett avtal som tryggar verksamheten för tre år framåt. Under denna tid ska MBA försöka bli självgående.

Och alla ni medlemmar i alliansen som ställt upp på ett fantastiskt sätt förtjänar ett verkligt och djupt erkännande. Er kampvilja och era insatser har varit avgörande i sammanhanget.

Vi blickar med stor tillförsikt fram emot ett spännande 2018. Det återstår mycket att göra, men nu har vi åtminstone lagt en stabil grund för ett framgångsrikt bygge.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Önskar styrelsen för Malmö Bouleallians.

Skribent: Dennis Paulsson
Epost: This is a mailto link

Ja tack!
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Malmö Bouleallians. 
   
   OBS!
Bouletoftahallen öppen med anpassning

 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info