Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill En Tomte kan ha en bister uppsyn men har alltid ett gott hjärta

Tomtar på loftet

28 NOV 2019 16:03
Dags att presentera några av de tomtar som ser till att allt fungerar. Dessa figurer som inte gör stort väsen av sig men som alltid ser till att allt är klappat och klart. Stort tack till alla nissar och nissor.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 16:03

Att det finns tomtar i Boulehallen i Malmö känner väl alla till. Tomtarna sköter om hallen så vi andra kan komma och spela. Tommy Andersson får de flesta vardagliga administrativa sysslorna att fungera i Boulehallen. Tommy snälla leende och lugn gör att vi alla känner oss välkomna och han är en given kandidat till Tomtefar. Hans son Joachim som är en av landets bästa boulespelare har ju en dotter med Jessica Johansson. Tomten Tommy gör säkert succé hos lilla Thea.

Ib Christiansson är en annan tomte som ser till så att allt fungerar med banorna. Det ska vattnas, lagas och spridas grus. Ib är dessutom en vass boulespelare som bara för ett tag sen spelade final i tävlingen Anders Tappers minne. Säkert hjälper andra nissar till men det är Ib som ta ansvaret och ser till att det funkar.

 

Ordförande och tomten Kenth kommer ofta först och går sist när de är evenemang i boulehallen. Bakom sig har han en hel tomteverkstad med både kvinnliga och manliga tomtenissar som hjälper till men inte alltid syns.

Tack alla tomtar 

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd
   
   Fransk afton och Hallsvenskan

Fredagen den 22/10 och Lördagen den 23/10


 

 

 

fjadern_side

 

Bildresultat för youtubelogga

Se boulefilmer på Youtube.

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Postadress:
Malmö Bouleallians
Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Besöksadress:
Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö

Kontakt:
Tel: 0700644625
E-post: This is a mailto link

Se all info